Loodsen


Door de jaren heen hebben we meerdere loodsen mogen bouwen, vanaf het palenplan tot de oplevering zijn wij betrokken. Ankers worden waarmogelijk door de aannemer ingestort waarna deze op hoogte gesteld kunnen worden.

Vervolgens kunnen de kolommen geplaast worden. Sommige constructies worden vanaf de grond samengesteld en met de kraan als deelconstructie gelift en gemonteerd op de ankers.

Berekeningen ten behoeve van de sterkte van de constructie kunnen worden uitgevoerd om tot een zo slank mogelijke constructie te komen welke voldoet aan alle normen.

Overkappingen


Voor een verzinkerij waar wij onze materialen laten verzinken hebben we een overkapping ontwikkeld, het totale project hebben wij in eigen beheer uitgevoerd. Van de fundering tot en met de stalendakplaten.

Ook het installeren van zware stalendakplaten doormiddel van schieten kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

 

Tussenvloer


Tussenvloeren voor uitbreiding van een magazijn of het creëren van extra ruimte voor een restaurant zoals hier rechts te zien.

 

Aanbouw


Ombouwen van een garage naar een grotere ruimte of een overkapping om tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten, ofwel aanbouwen aan een bestaande situatie