Renovatie


Meer oppervlakte creëren in uw pand of woning door het verwijderen van draagmuren, en het plaatsen van een slank portaal.

Verouderde houtenvloerbinten vervangen door stalen binten zoals op de foto's hiernaast.

Het aanpassen van bestaande constructies naar een nieuwe situatie en indeling, inclusief de berekeningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

Het begint bij het correct inmeten van de huidige situatie, vervolgens moet er bedacht worden hoe de nieuwe constructie geplaatst kan worden. Aangezien het om bestaande bouw gaat is er niet altijd ruimte en bewegingsvrijheid voor bijvoorbeeld een kraan.

Door slim om te gaan met de constructie, en materialen lichter te maken worden ze beter hanteerbaar, zo zijn er tal van zaken waar rekening mee gehouden moet worden om de kosten en de arbeid zo laag mogelijk te houden.

Portalen


Een sierportaal of erker, of juist uit het zicht geplaatst voor het opvangen van een vloer of een muur.

Vaak worden er portalen toegepast bij renovatie in bestaande villa's.

 

Stempelplan


Bij renovatie vooral van winkelprojecten is het onderstempelen vaak een grote klus. Hier voor hebben we het ijzer op voorraad, honderden stempels zijn er dan om de bovenverdiepingen te ondersteunen.

Wij maken voor u ook het stempelplan, zware balken brengen we met speciaal gereedschap op hun plek, ook het in het werk lassen is ons toevertrouwd. Werken met een deadline , vraagt om snelle doorrekening van details.

Het afstempelen van draagmuren met behulp van zware mamoetstempels en stalen sloffen voor gegarandeerde veiligheid behoord tot onze disiplines.

Muurboringen


Gaten boren van 150 mm ten behoeve van het afstempelen kunnen wij in eigen beheer uitvoeren, op hoogte met behulp van een steiger.Met behulp van een watergekoelde machine

 

Inpandige constructie


Op de afbeelding rechts een voorbeeld, dit is een liftconstructie van kelder naar beganegrond.